Träningsläger i Eckeröhallen Åland

Eckeröhallen är en trevlig sporthall med många möjligheter. Den rymmer en fullstor fotbollsplan (102 x 64 meter), med en ny konstgräsmatta från Saltex. I hallen finns även gym, cafeteria samt ett klubb/konferensrum.

Kristinehamn Arena

Vi arrangerar träningsläger efter era önskemål och förväntningar. Vi är unika då vi har en fantastisk närhet och tillgång till det mesta som gör att ni får ut det ni vill av ert läger. Anläggningen Kristinehamn Arena inrymmer ett äventyrsbad, ett nytt modernt gym, samt Café och Reception. Runt om Kristinehamn Arena ligger det flertalet fotbollsplaner. Boendet, centrum, bowling och restauranger ligger inom 10-15 minuters gångavstånd. 

Systemairhallen

Våra 8 års erfarenhet av fotbollsläger har lärt oss mycket. Vi skräddarsyr efter era önskemål och ordnar träning, mat och logi på samma område. Ni behöver alltså ingen bil eller liknande utan kan promenera till alla aktiviteter. Det enda ni behöver fokusera på är fotboll! Vår inomhushall ger er möjlighet att slippa blåst, regn och snö, hallen är uppvärmd och ni påverkas inte av vädret ute.