Nu öppnar vi anmälan för 2019 års största fotbollscup i Stockholm!

Sommaren 2019 är det äntligen dags! Stockholm Football Cup bjuder in lag från Sverige, övriga Europa och USA till en internationell fotbollscup i Stockholm. Fotbollshelgen kommer att ramas in med många aktiviteter på våra fotbollsområden och även en mängd olika upplevelser som Stockholm har att erbjuda.

Cupen håller bl.a. med fria inträden till Gröna Lund, Eriksdalsbadet och allsvenska matcher (herr och dam) samt kommer att erbjuda en mängd andra roliga evenemang under cupdagarna 1-4 augusti 2019.

Matcherna spelas på många av de finaste konstgräsplanerna i Stockholms söderort, vilket innebär en försäkring mot väderrisker. Alla som bor på skolor kommer förutom frukost, lunch och middag också att få kvällsmål, som ingår i deltagaravgiften! Skolboende och attraktiva hotellpaket kommer att erbjudas lagen som övernattar genom SFC.

Vi hälsar alla välkomna till en ny cup i hjärtat av Stockholm. 2019 är första spelåret för Stockholm Football Cup – en ny cup med fotbollen och upplevelserna i centrum. Anmäl er idag på cupens hemsida!