Kontaktuppgifter
Adress: Bäckvägen 1
Telefon: 0708-414192
E-post: info@meglow.se
Hemsida: www.meglow.se

MeGlow – Reflexer och lampor som gör att du syns.
Vår affärsidé grundar sig i att öka trafiksäkerheten genom att erbjuda fina, funktionella och moderna reflexer. Vi vill att alla, unga som gamla, män och kvinnor, ska hitta en reflex som passar dem. Genom att kombinera konceptet med ”tjäna pengar” modellen där lag, skolklasser och föreningar säljer varor för att tjäna ihop pengar till aktiviteter uppnår vi dubbel nytta. Vi ökar trafiksäkerheten och ger samtidigt ungdomar en möjlighet att på ett roligt sätt tjäna pengar till sitt lag/klass och förening.

  • Ekonomiskt riskfritt – Sälj först och betala sen.
  • Hög förtjänst – 40% av försäljningspriset.
  • Fri frakt – inga dolda kostnader.
  • Kataloger, orderformulär och säljtips till alla deltagare.
  • Säljaren rapporterar enkelt in försäljningen på webben.
  • Vi packar varje säljares sålda varor i en egen påse.
  • Support genom hela försäljningen.

Våra produkter:
Vi arbetar med att hålla ett modernt och nytänkande sortiment.  Vi erbjuder många olika typer av reflexer och accessoarer i ljusreflekterande material. Vi säljer även produkter med ledlampor.

Produkterna finns i olika prisklasser och försäljningspriset ligger mellan 50 kr -200 kr vilket är samma prisklass eller billigare än i butik. På detta vis blir produkterna intressanta att köpa för fler i säljarens omgivning. Den säljande verksamheten behåller hela 40% av försäljningspriset!

Varje säljare rapporterar in sin egen försäljning och vi packar varje säljares varor i en egen påse. Det innebär minimalt arbete för den som är ansvarig, alltså, ingen sammanställning av listor eller ompackning av varor. Lätt som en reflex!

Säljexempel:
Om 25 säljare säljer 18 paket var (2 paket av varje reflextyp) tjänar ni 15 600 kr.