Kontaktuppgifter
Telefon: 
020-10 00 32
E-post: info@kirratochklart.se
Hemsida: www.kirratochklart.se

Lättsålt, inga utlägg, hela 50% i förtjänst
• Inga utlägg – ingen risk!
• Fri frakt och fria returer!
• Tjäna 50% på allt ni säljer!
• Högkvalitativa produkter!

Detta är Kirrat och klart
När ni säljer Kirrat och klarts lättsålda doft- eller herrgårdsljus kan ert idrottslag, skolklass eller förening tjäna snabba pengar till det stora äventyret. Det är ni som gör jobbet därför tycker vi att det är självklart att ni ska få behålla 50% av er försäljning. Ni lägger aldrig ut ett öre och ni har självklart fri retur på det ni inte får sålt!

Produkter

Handstöpta herrgårdsljus
De traditionella herrgårdsljusen kommer i en fin förpackning som innehåller sex ljus. De finns i färgerna vitt, grått, rött, gult, silver och guld.

Lyxiga doftljus
Våra exklusiva doftljus levereras i en vacker förpackning och finns i fyra välbalanserade och noga utvalda dofter – Lily of the valley, Jasmine, Blackberry och Green Tea. Doftljusen levereras- och säljs styckvis.

Vem kan säga nej till en trevlig presentförpackning med högkvalitativa ljus? Dessutom till ett bra pris! Ljusen är också en utmärkt present som passar alla och för alla tillfällen och högtider under året.

Säljexempel

Behåll 50% av er försäljning
Ni säljer ljusen för 100 kr per paket varav 50 kr går direkt till er. Ni behåller alltså 50 % på allt ni säljer.

Är ni t.ex. 25 personer som säljer 12 paket var tjänar ni hela 15.000 kr – rakt ner i er kassa!

*Säljexemplet avser alla våra produkter exklusive herrgårdsljusen i färgerna silver och guld som köps in för 65 kr och säljs för 130 kr. Förtjänsten är densamma dvs. 50%.

Så funkar det att sälja
• Bestäm försäljningsmetod
• Starta försäljningen
• Inga utlägg – 60 dagars kredit
• Fria returer och full returrätt

Support och service
Anlitar du oss kommer vi att hjälpa dig hela vägen med allt! Våra duktiga medarbetare finns tillgängliga för att hjälpa dig både via telefon, e-post och chatt alla vardagar mellan kl. 09.00-17.00. Ring 020-10 00 32, mejla eller besök oss på kirratochklart.se.

Testa oss – du kommer inte att bli besviken!